Trenger du hjelp?

Ringholder i kobber – Dyremotiv

Fra kr 129
Incl. VAT
- +
Nå trenger du ikke lenger skjule favorittringene dine! Takket være denne flotte ringholderen formet som et dyr, er det enkelt å holde orden på det kjæreste du eier. Ringholderen kommer i form av en hare, et reinsdyr og en giraff, og er laget av et lekkert kobberbelagt materiale. Ringholderen sørger for sikker oppbevaring av ringene dine, og er en praktisk og pen gave til alle anledninger!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En virkelig skjønn gave! Denne søte ringholderen formet som et nydelig dyr, sørger for et lekkert blikkfang på nattbordet, vasken eller kommoden. Med giraffens lange nakke, reinsdyrets horn eller harens lange ører, er det enkelt å finne sitt favorittdyr. Ved oppbevaring av ringene dine på en slik ringholder, holder man ringene trygge og rene når man sover, dusjer eller bader.

Med sine minimalistiske former, skinnende kobber og høye kvalitet, er dette en fantastisk gaveidé til alle som bruker ringer. I tillegg blir den en lekker interiørdetalj uansett hvor man plasserer den, og et moderne blikkfang! Så hvis man elsker dyr, lekkert design og vakre smykker – er dette gaven for deg! Passer som gave eller oppmerksomhet til alle anledninger!

Detaljinformasjon

Ringholder i kobber – Dyremotiv

  • Utforming: Hare
  • Med overflate av skinnende kobber
  • Materiale: Sink
  • Dimensjoner: cirka 8,9 x 4,4 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:44:28+00:00