Trenger du hjelp?

Ringholder Ringo

Fra kr 95
Incl. VAT
- +
For enhver lidenskapelig ring-bruker passer denne gaven som hånd i hanske. Den søte ringholderen Ringo er en liten mus som passer godt på smykkene dine med sin lange hale, i tillegg til å se utrolig stilig ut. En iøynefallende gave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den som liker å oppbevare ringene sine på en ordentlig og stilfull måte, kommer virkelig til å elske denne ringholderen! Her forenes praktisk nytte med utsøkt design: Ringo, som denne musa heter, har en kjempelang hale som står rett til værs. På denne er det plass til mange ringer, og dermed blir de lagret på en svært dekorativ måte – ja, den blir nesten et smykke i seg selv!

Ringos sorte overflate gjør at han passer inn i enhver interiørstil, men det betyr ikke at han kommer til å blende inn blant de andre tingene. Nei, med denne ringholderen har man en iøynefallende interiørdetalj, enten man plasserer den på badehyllen eller vitrineskapet i stua. Aldri mer oppbevaring av ringer i poser eller toalettmapper, Ringo gjør jobben utmerket! En praktisk, flott og annerledes gave til ei dame som elsker ringer!

Detaljinformasjon

Ringholder Ringo

  • farge: svart

Detaljinformasjon

Ringholder Ringo

  • farge: svart

Detaljinformasjon

Ringholder Ringo

  • farge: svart

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T22:32:59+00:00