Trenger du hjelp?

Ringholder Voff

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
For enhver lidenskapelig samler av ringer, er denne gaven midt i smørøyet. Den søte ringholderen Voff er formet som en liten hund med en kjempelang hale, og den passer godt på ringene dine. En praktisk gave som vekker oppsikt der den plasseres!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den som ønsker å ha ringene sine godt bevoktet, kommer til å fullstendig elske denne gaven. Ringholderen Voff er formet som en søt, liten hund som oppbevarer ringene dine på sin lange, dekorative hale. Takket være sin praktiske størrelse passer hunden inn i enhver hylle, skap eller kommode, men det er virkelig synd å ikke la Voff stå framme slik at han kan få den beundringen som han faktisk fortjener!

Med denne ringholderen som gave får mottakeren endelig orden i det rotete smykkeskrinet sitt. Eller kanskje hun eller han tidligere bare har latt ringene sine ligge og slenge rundt omkring? Grøss og gru! Det blir det i alle fall slutt med når man får ringholderen Voff i hus! Både ring- og hundeelskere kommer umiddelbart til å sette pris på denne presangen, som på én og samme tid fungerer som praktisk oppbevaring og elegant interiørdetalj.

Detaljinformasjon

Ringholder Voff

  • farge: svart

Detaljinformasjon

Farbe: Schwarz

Detaljinformasjon

Farbe: Weiß

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T04:49:17+00:00