Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Robobot drikkeflaske

Vanlig pris: kr 115

Special Price kr 79

Incl. VAT
- +
I polert høyglans står han der, den lille roboten. Og det er vanskelig å tro at den faktsik er en stilig drikkeflaske laget av ikke-helseskadelig plast – dermed kan den brukes med en gang! Den lille maskinmannen er en god følgesvenn for sport eller utendørslek med sine store øyne i sølvhodet, "merket" med brytere og skruer i skinnende rødt og robot-kropp. Den har plass til store mengder vann og er svært behagelig for små robobot-fans å holde i hånden med sin ganske runde form. Dermed er det god grunn til å pakke gymbagen og starte på nye eventyr!Drikkeflasken i robot-design er en vellykket gave til små og store barn, både til bursdager, jul eller som en flott oppmerksomhet ved andre anledninger!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En følgesvenn som alle barn raskt knytter til sitt hjerte! Den søte roboten som faktisk er en drikkeflaske, sørger for at barna ikke glemmer å drikke når de er på farten og gjør drikkingen enda mer gøy. En vakker gaveidé for alle aktive barn!

Detaljinformasjon

Robobot drikkeflaske

  • Farge: Rød, skinnende
  • Design: Robot

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-13T12:29:31+00:00