Trenger du hjelp?

RoboPops - Cake Pops

kr 209
Incl. VAT
- +
Sett en ekstra spiss på robot-feiringen med denne fantastiske gaveideen! Nå kan du lage dine egne Cake Pops formet som roboter, som garantert blir høydepunktet på enhver buffeet og bursdagsfest. Disse kakene er like morsomme å spise som de er å lage! En super gaveidé til barnebursdagen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er en flott gaveidé til både robot-fans og kake-elskere! Lag morsomme RoboPops Cake Pops til neste barnebursdag, og sørg for et skikkelig høydepunkt på festen. For hvem vil vel ikke ha sin egen robot på pinne? Eller hva med å gi bort dette lille bakeutstyret til de med små barn, og som trenger kreative måter å lage småkaker på? Dette er kaker som vil falle i smak hos både store og små, og som heldigvis er laget av silikon som kan vaskes og brukes om og om igjen!

Silikonformen kan fylles med både kakedeig og iskrem, slik at alle robot-elskere kan finne sin egen favorittsmak! Cake Pops er blitt super-populært de siste årene, og er elsket av både barn og voksne. Sett de morsomme kakene på et stativ slik at man kan velge sin favoritt, samtidig som du sørger for en skikkelig stilig dekorasjon på kakebordet! Dette blir nemlig kronen på verket, og er en flott gaveidé til både barn, voksne og robot-fans!

Detaljinformasjon

RoboPops - Cake Pops

  • Innhold: Cake Pops formet som forskjellige roboter
  • Form: Formen er laget med 8 robot-figurer
  • Materiale: Silikon
  • Leveres med 16 trepinner
  • Silikonformen kan brettes
  • Leveres med både bruksanvisning og oppskrifter

Produktomtaler

Write a review
2020-08-15T16:05:12+00:00