Trenger du hjelp?

Rød julekule – "reinsdyrpar" med navn

kr 205
Incl. VAT
- +
Julen handler om å være sammen med de man er glad i. Dersom man ikke har muligheten til dette, men gjerne vil gi en liten oppmerksomhet, er denne julekula et godt valg. Du kan velge en egen, personlig hilsen eller navn som gjør kula helt unik. Sammen med den glitrende, røde overflaten blir dette den perfekte juledekorasjonen.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Venner, foreldre, søsken, søskenbarn og besteforeldre – det er mange man skulle rukket å besøke i løpet av julehøytiden. Siden man ikke er i besittelse av superkrefter eller julenissens slede, kan denne kula fint fungere som en stedfortreder. Velg en personlig hilsen eller navn som ytterligere gjør pynten helt spesiell. Merk at du ikke kan bruke noen spesialtegn.

Juletreet er som regel stort nok til å romme mange kuler, så hvorfor ikke gå for et par ekstra mens du først er i gang? Julepynt er en av de få tingene man nesten aldri kan få nok av. Den nydelige overflaten og det forseggjorte reinsdyr-trykket gjør den røde julekula helt spesiell. En fin gave til julesesongen til venner og familie.

Detaljinformasjon

Gylden julekule – "Reinsdyrpar" med navn

  • Farge: Rød
  • Juledekorasjon med motiv av to reinsdyr. Mulighet for gravering
  • Størrelse: 8 cm (Ø)
  • Materiale: Glass
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn ved gravering

Produktomtaler

Write a review
2020-07-15T20:47:07+00:00