Trenger du hjelp?

Rød "Love Lock" med gravering

kr 299
Incl. VAT
- +
To kjærester, ett hjerte. To navn, en lås. Denne hengelåsen er den perfekte gaven til alle romantikere, og som skal henges på en av de mange kjærlighetsbroene som finnes rundt omkring i verden. Med denne spesielle kjærlighetslåsen, kan man forevige kjærligheten på unikt vis – ved å feste låsen og kaste nøkkelen ut i vannet!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En hengelås som skaper mer enn bare gode minner, men som forteller hele verden at dere hører sammen! Det finnes mange grunner til at disse kjærlighetslåsene er blitt så populære, der de henger på broer og pillarer over hele verden. Den enkleste forklaringen er den romantiske gesten som ligger bak, og ønsket om å binde seg til et annet menneske for alltid. Med denne rødglødende hengelåsen kan du dele din kjærlighet med partneren din, og sørge for et vakkert minne dere kan huske lenge.

Det som skiller denne kjærlighetslåsen fra andre vanlige hengelåser, er muligheten til å gravere inn navnene på de som ønsker å binde seg til hverandre, samt dato for når hengelåsen henges på broen. En virkelig romantisk gest, og som for alltid vil skinne på broen i kjærlighetens røde farge. En vakker og trendy gaveidé for den spesielle anledningen!

Detaljinformasjon

Rød "Love Lock" med gravering

  • Rød kjærlighetslås med to nøkler
  • Gravering av to navn (X & Y) inni hjertet, samt dato (dag.måned.år) på banneren
  • Kan åpnes etter at den er låst

Produktomtaler

Write a review
2020-07-06T14:07:37+00:00