Trenger du hjelp?

Romantisk kort laget i tre – svanepar

kr 65
Incl. VAT
- +
Dette postkortet overbringer ikke bare dine romantiske ord, den gir også en romantisk, sjarmerende atmosfære. Laget av sedertrefinér gir den en hyggelig atmosfære og treet har en vakker, naturlig struktur. Det beste med hele kortet må dog være når mottakeren åpner kortet og blir møtt av et nydelige svanepar!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ren romantikk i posten! Med dette gratulasjonskortet laget i tre kan du gi dine kjærlige ord en helt spesiell touch. Det starter med materialet: Kortet er laget i høykvalitativt sedertrefinér som føles meget spesielt og som smigrer med en naturlig lukt og trestruktur. Det er allikevel like lett å skrive på som et vanlig kort. Allerede i postkassen oser dette kortet at en spesiell beskjed har ankommet, ikke bare i ord, men også i presentasjon.

Det store høydepunktet må dog sies å være at en del av kortet kan fjernes og bli til et utbrettbart 3D-objekt i form av et svanepar. Nesten garantert å smelte hjerter! Gi dette romantiske kortet til alle som liker å sende velvalgte, kjærlige ord til sin kjære – eller send det til deg selv. Vi er helt sikre på at når det kommer til å motta, lese og sette sammen dette, så vil det garantert bli tårevått og veldig hyggelig!

Detaljinformasjon

Romantisk kort laget i tre – svanepar

  • Med utbrettbart svanepar
  • Materiale: Sedertrefinér
  • Tynn og lett som normalt papir
  • Lukt og struktur av tre
  • Mål: 10 x 15 cm
  • Merk: Ingen ekstra porto kreves for tre-postkortet

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T20:20:00+00:00