Trenger du hjelp?

Romantisk pute med navn

kr 299
Incl. VAT
- +
Dette er et flott blikkfang i en dyp, rød farge. Den romantiske puten med hjertedesign har plass til to navn og dato, og da er det med andre ord duket for en fin presang til kjæresten. Puten er myk og deilig og er en personlig gave utenom det vanlige. Perfekt til jubileum, bursdag eller jul – eller bare på en hvilken som helst dag.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne puten er ikke bare veldig myk og deilig, den er den mest romantiske puten av dem alle. Her er tanken like viktig som kvaliteten, og med et romantisk bilde av deg og kjæresten kommer den garantert til å både overraske og glede. På forsiden har puten et foto som er personlig utvalgt av deg, sammen med en spesiell dato. Den kan være datoen da du traff din utkårende, da dere giftet dere eller når din kjære fyller år.

Dette er et stilig blikkfang som tar seg meget godt ut i sofaen, på soverommet eller på kjøkkenet. Den er også ypperlig som gave til et annet par. Kanskje en bryllupsgave? Uansett hva valget faller på, er det en original gaveidé som skiller seg ut.

Detaljinformasjon

Romantisk pute med navn

  • Trekk: Kan tilpasses – ikke bruk spesialtegn
  • Kan vaskes og trekket kan fjernes (maks. 40°C)
  • Materiale: Polyester- og bomullsblanding
  • Dimensjoner: 40 x 40 cm
  • Fyll: 100% Polyester

Produktomtaler

Write a review
2019-12-13T04:03:31+00:00