Trenger du hjelp?

Rørformet kroklist

kr 279
Incl. VAT
- +
En usedvanlig oppbevaringsløsning for gangen som garantert vil vekke oppmerksomhet blant gjestene dine. Denne rørformede kroklisten er både praktisk og flott på samme tid, og en perfekt gave for venner som liker uvanlige design-ideer!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En like radikal som sjarmerende innredningsdetalj for mer orden i hjemmet ditt: denne rørformede kroklisten er forvekslende lik vann- eller gassrør når den henges på veggen for å holde orden på jakkene dine. Det 55 centimeter lange røret består av solid metall og festes enkelt til veggen via to vinkler og flenser. Garderobehjelperen er utstyrt med tre røde skruhåndtak som fungerer som kroker, og disse gir kroklisten en ekte industriaktig look.

Dette designobjektet blir et blikkfang på veggen og passer perfekt til å henge opp jakker, kåper, vesker og lignende i en garderobe eller en gang. Kroklisten kan selvfølgelig også monteres i et annet rom, for eksempel kjøkkenet hvor den kan tjene som oppbevaringsløsning for hengende kopper og kar. Dette er en gave for en person som setter pris på det litt uvanlige når det kommer til interiør, og som synes klassiske hengekroker helt enkelt er altfor kjedelige! Ypperlig presang i forbindelse med bursdag, jul eller andre anledninger.

Detaljinformasjon

Rørformet kroklist

  • metallrør til veggmontasje
  • 3 røde skruhåndtak
  • lengde: 55 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-23T10:32:03+00:00