Trenger du hjelp?

Rosa julekule med navn – "Enhjørning"

kr 205
Incl. VAT
- +
For hva er vel jul uten en rosa enhjørning? Det er vanskelig å forestille seg noe så utrivelig, og nå kan du gi bort en søt julekule dekorert med sin egen enhjørning, samt koselig julehilsen! Sett inn navnet på mottakeren, og du har den perfekte vertinnegaven til julefesten, eller som en morsom julegave for den ukonvensjonelle!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

På jakt etter de riktige julegavene ender man ofte opp med å kjøpe den samme gaven til flere – men der mottakerne er helt forskjellige. Nå kan du i alle fall sørge for at alle som elsker enhjørninger, får sin egen unike gave som ikke ligner på noen andres julepynt. Denne morsomme julekulen er farget rosa, og der man også kan gravere inn navnet på mottakeren. En helt spesiell gave til familie og venner som liker det utradisjonelle.

Det delikate motivet av en enhjørning, på en rosa bakgrunn, sørger for at denne julekulen skiller seg skikkelig ut blant resten av pynten på juletreet. Her trengs det intet lys for å få pynten til å skinne! De som beundrer det pyntede treet vil kanskje undre seg over om dette er en hest med horn, eller kanskje en hest med egen partyhatt og mange festlige skjerf surret rundt halsen. Uansett hva man ser når man ser på tegningen, er det ingen tvil om at dette er en julekule da det står "Merry Xmas" samt navnet på mottakeren. En morsom dekorasjonsdetalj til familie, venner og bekjente som liker det uvanlige, og ikke minst til alle de som tror på enhjørninger.

Detaljinformasjon

Rosa julekule med navn – "Enhjørning"

  • Farge: Rosa
  • Juledekorasjon med trykket bilde av en enhjørning
  • Gravering av ønsket navn. OBS! Ikke bruk spesialtegn
  • Leveres med oppheng
  • Mål: 8 cm i diameter
  • Materiale: Glass

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-05T20:12:37+00:00