Trenger du hjelp?

Rosa julekule "par" – med navn

kr 205
Incl. VAT
- +
Julen er feiringen av kjærligheten og av dine kjære – akkurat der du ønsker å være om det er mulig. Dersom det ikke skjer i det hele tatt, kan du i alle fall sende denne fløyelsaktige rosa julekulen "par" med ønsket navn på! Under den feiende flotte teksten "Merry Christmas" er det nemlig plass til å trykke et navn eller en liten julehilsen. Anbefales på det sterkeste!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Julenissen har det fint – tross alt klarer han, takket være sin kjente slede, å besøke alle verdens barn på julaften. Vi vil gjerne anbefale å sende minst en strålende vakker og rund julekule til alle som du ikke har mulighet til å hilse på hos for å feire kjærligheten. Den rosa julekulen er et fantastisk lite blikkfang på juletreet – og det er ikke bare på grunn av den vakre, fløyelsaktige og skimrende fargen på glasskulen, men også på grunn av den søte hjerteformede designen av to reinsdyrhoder med den håndskrevne skriften "Merry Christmas".

Under reinsdyrmotivet er det plass til to navn, eller til og med en liten julehilsen – slik at de i alle fall vises på julaften. Enten det er til selve jula, eller som en liten gave i forbindelse med jul, så blir den rosa julekulen med navn en sikker hit. En gaveidé som helt klart anbefales av teamet i redaksjonen!

Detaljinformasjon

Rosa julekule "par" – med navn

  • Farge: Rosa
  • Juledekorasjon med motiv av to reinsdyrhoder. Gravering mulig om ønskelig. Oppheng følger med om ønskelig.
  • Størrelse: 8 cm (Ø)
  • Materiale: Glass 
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn ved gravering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-05T19:15:46+00:00