Trenger du hjelp?

Rosa vinglass "VIP-Lady"

kr 135
Incl. VAT
- +
Noen ganger må man gi en lady det hun fortjener! Det skinnende rosa vinglasset med glamourskrift er det rette valget når jentene skal i utdrikningslag eller når man drikker vin med bestevenninnen og vil være litt ekstra stilfull. Skinnende gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette vinglasset er absolutt ikke for alle kvinner, bare en ekte «VIP-Lady» kan drikke av et slikt ekstraordinært blikkfang! Det blanke glasset i metallic pink er meget prangende, med strass, hjerter, stjerner og masse glitter. Med dette glasset kan bruden eller bursdagsbarnet virkelig leve opp til tittelen «VIP-Lady» i utdrikningslaget eller på bursdagsfesten!

Det morsomme tilbehøret er en hit for enhver festlig anledning – og kan brukes igjen siden det er så vakkert. Den originale gaven forteller mottakeren med et glimt at hun er en «Very Important Person». Som bruden i utdrikningslaget, bestevenninnen på bursdagen sin eller mamma på morsdag! Alle som arrangerer en fest for en spesiell dame kan fremheve hedersgjesten og skille henne ut av mengden med dette glasset. Iøynefallende gaveidé!

Detaljinformasjon

Rosa vinglass "VIP-Lady"

  • Høyde: ca. 24 cm
  • Kommer i gavepakning

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T23:55:32+00:00