Trenger du hjelp?

Roterende foto-ramme – "Hjerte"

kr 129
Incl. VAT
- +
Alt dreier seg om kjærlighet! I hvert fall i dette tilfellet! Gi kjærligheten en liten spinn med denne hjerterammen som roterer så lenge batteriene tillater det. En gave som vil få mottakerens hjerte til å hoppe litt ekstra – Og rotere rundt 360 grader!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En gave til alle kjærester og romantikere! I tillegg til sin morsomme hjerteform, har den også andre egenskaper – den kan faktisk snu seg rundt! Har du to forskjellige bilder som du ikke klarer å velge mellom? Da er dette løsningen for deg. Bare putt det ene bildet på forsiden og det andre bildet på baksiden, og voilà, så har du rammet inn begge bildene! Og hvem vil vel ikke elske en så fantastisk oppfinnelse? En perfekt gave til for eksempel besteforeldre som ikke klarer å velge mellom bildene av sine to barnebarn. Eller hva med å ramme inn tegningene til barna, slik at de roterer kontinuerlig!

Uansett om man velger å putte bilder eller tegninger i rammen, har den en maksimum størrelse på 10 x 10 cm. Og uansett hvilket motiv man velger, utstråler rammen en stor dose med kjærlighet! En herlig gaveidé til både store og små romantikere!

Detaljinformasjon

Roterende foto-ramme – "Hjerte"

  • Plastramme i hjerteform
  • Farge: rød
  • Passer til to bilder med størrelse på 10 x 10 cm
  • Roterende ramme
  • Batterier ikke inkludert
  • Høyde på ramme: 12 x 12 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T03:11:19+00:00