Trenger du hjelp?

Roterende telysholder med sommerfugler

kr 155
Incl. VAT
- +
Fjærlett danser sommerfuglene over veggene og brer en lett sommerfølelse i ethvert rom når du tenner lys i denne fantastiske beholderen. Et must for deg som ønsker å tilsette litt sommerlig atmosfære på en fest, et middagsselskap eller lignende. Stilfull telysbeholder som passer for alle som liker god stemning!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Se for deg at du ligger på en blomstereng og ikke enser annet enn sommerfuglene som danser rundt deg, fuglene som kvitrer, skyene som langsomt beveger seg over den knallblå himmelen og duften av deilig, duggfriskt gress og søte blomster. Herlig, ikke sant? Et slikt scenario er noe de fleste av oss drømmer om, spesielt når vinteren fortsatt ligger over landskapet og alt man lengter etter er varmere vær. Men du kan faktisk skape en lignende sommerfølelse hjemme hos deg ved hjelp av denne flotte, roterende telysbeholderen med sommerfugler på.

Når du tenner et telys i denne, vil sommerfuglene danse på veggene rundt deg og skape en utrolig koselig, varm sommerfølelse i rommet. Akkurat det man trenger når vinteren har vart lenge! Denne telysholderen passer perfekt som gave til en venn som setter pris på elegante og stemningsfulle interiørdetaljer. Fungerer også supert som gave til mamma eller pappa, for eksempel i forbindelse med mors- eller farsdag!

Detaljinformasjon

Roterende telysholder med sommerfugler

  • størrelse: 8 x 12 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-17T15:52:51+00:00