Trenger du hjelp?

Rullestavfigurer

Fra kr 95
Incl. VAT
- +
Med dette fargerike ”kjøretøyet” foran seg, blir den lilles første skritt ekstra morsomme! Rullestavfigurene i tre vakler gledelig sammen med tassen og skaper nok mye glede på veien. En skjønn og morsom gaveidé for de minste.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette praktiske leketøyet i lekre farger kommer ingen ettåring til å kunne motstå! De små søte figurene på rullestaven er den perfekte ledsager på den minstes ferd gjennom huset, hagen eller lekeplassen, og sørger for ekstra moro på veien!

Staven har et stripete design som tiltrekker enhver smårolling, og den har et godt grep som gjør det enkelt for små hender å bruke den. Figuren nederst – her i form av en leende klovn – er morsomt designet og utrolig fargerik, og kommer til å bli en ny favoritt blant barna.

Rullestavfiguren er både en praktisk og populær gave som kommer til å skape svært mye glede for barnet. Gi den bort i ettårsgave til nevøen eller niesa di, eller kanskje du har en liten en selv som du ønsker å glede litt ekstra på den første bursdagen? Da har du en artig liten sak foran deg som nok kommer til å falle i smak hos den heldige mottakeren, og bli en fast ledsager på framtidige oppdagelsesferder!

Detaljinformasjon

Rullestavfigurer

  • glad klovn

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T00:18:07+00:00