Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Rund gaveboks med bilde

  kr 369
  Incl. VAT
  - +
  Enten man velger et koselig familiebilde, et artig øyeblikk fra en festlig anledning eller trykker et annet blinkskudd på lokket av denne gaveboksen, vil det gjøre denne presangen helt spesiell og gi et herlig minne for livet til mottakeren. Inni boksen er det plass til det han eller hun måtte ønske å ta vare på, eller man kan fylle den med noe søtt, for eksempel. En minneverdig og omtenksom gaveidé for enhver anledning!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Gi bort en personlig overraskelse til noen som virkelig fortjener det! En vakker, sølvfarget gaveboks trykkes med et personlig bilde, og med ett har man en gave som passer som hånd i hanske til enhver festlige og spesielle anledning. Innholdet i gaveboksen bestemmer du selvfølgelig selv alt ettersom hvem du ønsker å gi den til. Den kan fylles med bilder av kjæresteparet hvis gaveboksen gis bort til din kjære, eller den kan fylles med hjemmelaget godteri hvis det er bestemor som er den heldige mottakeren, eller kanskje et gavekort til en venn? Mulighetene er uendelige!

  Bildet som trykkes på det runde lokket vil være av høy kvalitet og skape en vakker kontrast til den ellers sølvfargede boksen, og man kan selvfølgelig dekorere den enda mer selv hvis man ønsker det. Dette er en perfekt gaveidé for deg som ønsker å gi bort gaver med mening og som samtidig åpner opp for kreative muligheter og en personlig touch.

  Detaljinformasjon

  Rund gaveboks med bilde

  • farge: sølv
  • størrelse: Ø 15 cm, høyde 5 cm
  • trykkeflate: Ø 14,5

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-23T19:10:35+00:00