Trenger du hjelp?

Rundt serveringsfat med gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
Ost, pølsebiter og andre festretter tar seg ekstra godt ut på dette lekre serveringsfatet laget av ekte stein! Ved å kjøle ned steinen kan den også brukes som en praktisk kjølestein slik at maten holder seg frisk lenger! For å gjøre serveringsfatet ekstra stilig, kan det også graveres med individuell tekst. En stilig og personlig gave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne unike gaven er laget av ett av de eldste bygningsmaterialene i verden. Et populært og holdbart materiale som brukes i alt fra takstein, kjøkkenbenker og krittavler. Nå kan du få ditt eget serveringsfat laget av det samme materiale, med en naturlig og gråfarget overflate. Overflaten har naturlig nok små ujevnheter og merker som gjør hvert fat helt unikt. En spesiell gave som det ikke finnes maken til!

Med mulighet for individuell gravering av steinen, blir fatet enda mer spesielt. Hvorfor ikke gravere navnet til bestevennen din som snart har bursdag, eller en morsom tekst som viser hva det skal brukes til? Fatet passer perfekt til ost og kjeks, frukt og godbiter. En personlig gave som vil bli satt umåtelig pris på, og som kan brukes til det meste!

Detaljinformasjon

Rundt serveringsfat med gravering

  • Serveringsfat med individuell gravering – ingen bruk av spesialtegn
  • Naturlig overflate (ujevn), med ujevne kanter
  • Fatet kommer med anti-slip-knotter som beskytter mot bordoverflaten
  • Materiale: Ekte stein
  • Mål: Diameter ca. 35 cm, Tykkelse ca. 0,05 cm
  • Vekt: ca. 1 kg
  • Merk: Fatet er et naturprodukt der dimensjoner og vekt kan variere noe. På grunn av dette kan også ujevnheter på overflaten forekomme.

Produktomtaler

Write a review
2020-07-05T19:12:16+00:00