Trenger du hjelp?

Ryggvarmer – "Papegøyen Joaquin"

kr 315
Incl. VAT
- +
Et varmt og koselig belte: denne ryggvarmeren laget som "Papegøyen Joaquin", sitter alltid klar til å gi deg den gode og varme følelsen. Dette magebeltet er laget i fleece og bomull, og har en et innlegg som kan tas ut og varmes i ovnen eller mikrobølgeovnen. I opptil 45 minutter, sørger den fargerike papegøyen for at ryggen din varmes opp. En flott gaveidé til bursdag eller jul!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En skikkelig varm gaveidé som varmer deg hele året rundt! Denne ryggvarmeren er formet som papegøyen Joaquin, og gir deg en omfattende varme takket være de brede vingene. Et mykt materiale legger seg inntil kroppen og hjelper mot smerter i både mage, blære, nyre og rygg. Den fargerike ryggvarmeren er laget av fleece, bomull og har et avtakbart fyll med organisk hvete. Bare varm opp ryggvarmeren i mikrobølgeovnen eller i stekeovnen, og varmebeltet gir smertelindring i opptil 45 minutter.

Den fargerike papegøyen Joaquin omfavner og hjelper alle dine smertefulle områder – en varmende og flott gaveidé til alle slags anledninger. En gave som passer til både kjæresten, moren, datteren, sønnen eller kollegaen din!

Detaljinformasjon

Ryggvarmer – "Papegøyen Joaquin"

  • Leveringsomfang: En ryggvarmer
  • Egenskaper: Varmebelte som ser ut som en papegøye med brede vinger
  • Varmes opp i mikrobølgeovnen eller i stekeovnen, og holder på varmen i opptil 45 minutter
  • Kan brukes til å varme blære, mage, nyrer og rygg
  • Innlegg kan tas ut
  • Materiale: linning i 100 % polyester, fyll i 100 % bomull, og 100 % hvete (fra kontrollert jordbruk)
  • Mål: cirka 16,9 x 22 cm, vekt cirka 789 gram

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T00:58:18+00:00