Trenger du hjelp?

Så stor du har blitt – plakat for barn

kr 135
Incl. VAT
- +
En fantastisk gave til alle barn! Nå kan man følge med på barnets vekst ved hjelp av denne super-praktiske plakaten som måler barnets høyde. En plaket som følger barnet hele veien, og er en meningsfull gave som både barn og foreldre vil sette pris på!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Følg med på barnets vekst med denne morsomme plakaten som følger barnet ditt hele veien! Nå kan man måle hver eneste centimeter, med eget felt til å skrive inn navnet på barnet samt høyden. På en himmelblå bakgrunn, og med mange søte dyr, strekker målebåndet seg oppover: Ved 90 centimeter står det en hest, ved 100 centimeter en rev – med dekorasjonene ment som inspirasjon, ikke som den reelle høyden på dyrene!

Skriv opp navnet på barnet og høyden på måletidspunktet, slik at alle søskenene får sin egen bestemte måling. Den flotte gaven følger barnet gjennom hele barndommen, og blir et lekkert og dekorativt tilskudd på barnerommet. Leveres på en plastrull og passer til alle gledelige anledninger. Gi plakaten som bursdagspresang eller en oppmerksomhet, eller kanskje som en overraskelse til påske?

Detaljinformasjon

Så stor du har blitt – Plakat for barn

  • Plaket som måler høyden på barnet etter hvert som det vokser
  • Plass til å skrive ned navn og dato for hver nye måling
  • Mål: 24 x 70 cm, 200 g/m med papir
  • Brettefri plaket leveres på rull
  • Laget i Tyskland

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T06:09:02+00:00