Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Salatbestikk «Apekatt med cymbaler»

kr 165
Incl. VAT
- +
Den klassiske leken fikk sin berømmelse allerede på 1960-tallet, og er senere blitt et artig innslag i populærkulturen. Og nå kan du til og med få den musikalske apekatten med de lange armene som ditt eget salatbestikk! Her brukes armene og cymbalene til å gripe salaten med, mens det smilende apekatt-ansiktet sitter på toppen av bestikket. Et artig og praktisk redskap som definitivt også vil få deg til å smile!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Den morsomme apekatten med sitt skøyeraktige smil hører vanligvis hjemme på barnerommet, men nå kan du få den sjarmerende apekatten som ditt eget salatbestikk. Enten du er en salatelsker eller bare trenger litt inspirasjon for å spise opp salaten din, sørger dette bestikket for at du forsyner deg litt ekstra bare for å se apekatten slå med cymbalene sine! Den perfekte gaven til både barn og voksne, salat- og kjøttetere, eller den som setter pris på et unikt og morsomt design!

Apekatten med cymbalene ligner kanskje mer på en leke enn et kjøkkenredskap, men dette salatbestikket er like funksjonelt som et hvilket som helst annet bestikk. En original gave som både kan serveres med, men som også blir en morsom interiørdetalj på kjøkkenet. Så hvorfor ikke henge den opp på veggen, slik at den vises hele tiden og ikke bare når salaten tas frem. For dette er redskapet som tåler å bli sett!

Detaljinformasjon

Salatbestikk «apekatt med cymbaler»

  • Mål: 6 x 27 cm
  • Materiale: Polypropylen

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-17T13:05:47+00:00