Trenger du hjelp?

Salatbestikk «Gartner»

kr 125
Incl. VAT
- +
Uansett om man bor i byen eller på landet, vil det morsomme salatbestikket «Gartner» sørge for at salaten din smaker som om du har dyrket den selv i din egen hage! Det geniale salatbestikket er lekkert å se på og er et stilig blikkfang ved middagsbordet. En kjøkkendetalj utenom det vanlige, som likevel bidrar med høy funksjonalitet under matserveringen. En perfekt gave til den som setter pris på det unike, og den som elsker å dyrke sin egen mat!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Salatbestikket brukes på mange måter til det samme som både høygaffelen og spaden ute på åkeren, men bare i en mindre skala. Nå kan også du «høste» salaten din ved hjelp av de tradisjonelle redskapene, der salatbestikket skal forestille gartnerens redskaper! Både «høygaffelen» og «spaden» har et solid håndtak i tre, mens gaffelen og skjeen er i metall. Denne praktiske duoen kunne likegodt stått ute i hagen som oppi salaten på middagsbordet.

Dette praktiske settet fungerer imidlertid best på kjøkkenet med sin stilige utforming, der den hviler behagelig i hånden mens man serverer maten. Disse redskapstypene er tross alt blitt brukt i mange århundrer, så det er ingen tvil om den gode funksjonaliteten. En flott gave til hageelskeren, salatelskeren eller designelskeren som setter pris på det helt unike.

Detaljinformasjon

Salatbestikk «Gartner»

  • Kommer i to deler: «Høygaffel» og «spade»
  • Et morsomt utseende
  • Materiale: Tre og metall
  • Kan ikke vaskes i oppvaskmaskin – må vaskes for hånd
  • Dimensjoner: Cirka 30 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T05:32:52+00:00