Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Salt & Pepper – De hyggelige krydderbøssene

kr 209
Incl. VAT
- +
Salt & Pepper er de hyggelige krydderbøssene, som sprer hage- og parkaktig atmosfære til kjøkkenet. I hyggelig tosomhet sitter de to kompisene på metallbenken og gir harmoni og fred i den hverdagslige rutinen. Skulle det gå galt på kjøkkenet, om suppa smaker litt for lite og potetene blir vasne, er krydder-kompisene der for å redde det nydelige gourmet-måltidet!De originale salt- og pepperbøssene er et ideelt par som krydrer maten, og er en ideell gave som sørger for et skikkelig blikkfang på kjøkkenet. Et praktisk og hendig kjøkkenredskap som er supert å gi til den kunnskapsrike proffe kokken eller den ivrige nybegynneren, som i tillegg skaper en hyggelig og harmonisk atmosfære på kjøkkenet.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Gjør kjøkkenet enda hyggeligere med disse krydderbøssene samtidig som du drar nytte av deres praktiske side. Med denne gaven får du et lite blikkfang mellom plastbokser og plastfolie, som også er hyggelig og praktisk.

Detaljinformasjon

Salt & Pepper – De hyggelige krydderbøssene

  • Materiale: Keramikk, rustfritt stål

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T20:00:58+00:00