Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Salt- og pepperbøsse – håndgranat

kr 145
Incl. VAT
- +
Med disse to salt- og pepperbøssene må man være forsiktig med å si ”orker du å slenge over saltet?”, de er nemlig formet som håndgranater! Et utrolig stilig tilbehør som vil skape litt ekstra piff på ethvert middagsbord! Artig gaveidé til den som liker litt uvanlige kjøkkenting!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ved første blikk ser disse salt- og pepperbøssene ut som eksplosive håndgranater og vil dermed gi ethvert middagsbord det lille ekstra. Settet inneholder en svartfarget håndgranat for pepper og en hvitfarget for salt, og som en ekstra festlig detalj leveres de i en eske som ser ut som en typisk beholder for farlige eksplosiver! Disse beholderne kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør de svært praktiske å rengjøre.

Salt- og pepperbøsser er en selvsagt del av ethvert kjøkken, men det betyr ikke at man trenger å ta i bruk kjedelige beholdere av den grunn. Ønsker du en litt fiffig variant av dette nyttige verktøyet, burde du slå til på disse her! Dette er en kjempekul gaveidé til den som har alt – spesielt hvis han eller hun i tillegg er superfan av morsomme kjøkkenartikler.

Detaljinformasjon

Material: porcelana

Apto para el lavavajillas

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T15:37:19+00:00