Trenger du hjelp?

Salt- og pepperbøsse – håndgranat

kr 145
Incl. VAT
- +
Med disse to salt- og pepperbøssene må man være forsiktig med å si ”orker du å slenge over saltet?”, de er nemlig formet som håndgranater! Et utrolig stilig tilbehør som vil skape litt ekstra piff på ethvert middagsbord! Artig gaveidé til den som liker litt uvanlige kjøkkenting!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ved første blikk ser disse salt- og pepperbøssene ut som eksplosive håndgranater og vil dermed gi ethvert middagsbord det lille ekstra. Settet inneholder en svartfarget håndgranat for pepper og en hvitfarget for salt, og som en ekstra festlig detalj leveres de i en eske som ser ut som en typisk beholder for farlige eksplosiver! Disse beholderne kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør de svært praktiske å rengjøre.

Salt- og pepperbøsser er en selvsagt del av ethvert kjøkken, men det betyr ikke at man trenger å ta i bruk kjedelige beholdere av den grunn. Ønsker du en litt fiffig variant av dette nyttige verktøyet, burde du slå til på disse her! Dette er en kjempekul gaveidé til den som har alt – spesielt hvis han eller hun i tillegg er superfan av morsomme kjøkkenartikler.

Detaljinformasjon

Material: porcelana

Apto para el lavavajillas

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T10:39:27+00:00