Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Salt- og pepperbøsse i gitarform

kr 175
Incl. VAT
- +
Med denne gaven blir den øvrige oppdekkingen tilført en touch rock’n’roll! Salt- og pepperbøssene i form av to elgitarer stående på et stativ, vil garantert tilsette litt krydder i hverdagen din. Topp gave til enhver, men kanskje spesielt til den musikkinteresserte.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Salt- og pepperbøsser er et tilbehør man finner på ethvert oppdekket bord, hverdag som fest. Hvorfor ikke dermed gjøre disse litt ekstra kule, når de først uansett er en uunnværlig bestanddel av både frokost-, middag- og kveldsbordet? Salt- og pepperbøsser finnes i utrolig mange ulike varianter, men få design kan måle seg med disse to stilige, gjennomsiktige elgitarene som står på et rødt stativ. Ettersom bøssene er gjennomsiktige, trenger du ikke bekymre deg for å ta på salt når du ønsker pepper, og motsatt, og de er svært enkle å fylle på.

De fleste mennesker legger kanskje ikke en gang merke til at de vanlige salt- og pepperbøssene står på bordet, helt til de ønsker å salte maten. La heller salt- og pepperbøssene bli et blikkfang med det samme gjennom å skaffe deg disse lekre variantene, enten til deg selv eller som gave til en venn. Funker superfint som presang til enhver anledning!

Detaljinformasjon

Salt- og pepperbøsse i gitarform

  • størrelse: 7,6 x 14,6 x 6,2 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-21T10:12:14+00:00