Trenger du hjelp?

Salt- og pepperbøsse i gitarform

kr 175
Incl. VAT
- +
Med denne gaven blir den øvrige oppdekkingen tilført en touch rock’n’roll! Salt- og pepperbøssene i form av to elgitarer stående på et stativ, vil garantert tilsette litt krydder i hverdagen din. Topp gave til enhver, men kanskje spesielt til den musikkinteresserte.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Salt- og pepperbøsser er et tilbehør man finner på ethvert oppdekket bord, hverdag som fest. Hvorfor ikke dermed gjøre disse litt ekstra kule, når de først uansett er en uunnværlig bestanddel av både frokost-, middag- og kveldsbordet? Salt- og pepperbøsser finnes i utrolig mange ulike varianter, men få design kan måle seg med disse to stilige, gjennomsiktige elgitarene som står på et rødt stativ. Ettersom bøssene er gjennomsiktige, trenger du ikke bekymre deg for å ta på salt når du ønsker pepper, og motsatt, og de er svært enkle å fylle på.

De fleste mennesker legger kanskje ikke en gang merke til at de vanlige salt- og pepperbøssene står på bordet, helt til de ønsker å salte maten. La heller salt- og pepperbøssene bli et blikkfang med det samme gjennom å skaffe deg disse lekre variantene, enten til deg selv eller som gave til en venn. Funker superfint som presang til enhver anledning!

Detaljinformasjon

Salt- og pepperbøsse i gitarform

  • størrelse: 7,6 x 14,6 x 6,2 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T20:48:06+00:00