Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Salt- og pepperbøsse "lyspærer"

kr 129
Incl. VAT
- +
Eureka! Akkurat som i tegneseriene, når den geniale oppfinneren får en lyspære over hodet, føles det når du spiser med salt- og pepperbøsser formet som lyspærer som står på bordet. Dette settet for spisebord og kjøkken er ikke bare veldig morsomt, det ser bra ut og den stilige utførelsen løfter også humøret. Bøssene i settet er laget i ekte glass og er lette å fylle.Bare skru "sokkelen" av pæren og fyll opp med salt og pepper og sett dem på bordet, så vil de lyse opp og gløde utover spisebordet og kjøkkenhyllen. Det overraskende annerledes kryddersettet er en super gave til middagsvertene eller bare som en liten oppmerksomhet til noen som er glad i å lage mat og kreative ideer. La mottagerens lys skinne – flott gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Belysning ved spisebordet: Salt- og pepperbøssene i form av lyspærer er en morsom vert/vertinnegave eller som en liten oppmerksomhet til noen du er glad i – de minner om de gode, gamle dager da det fortsatt var vanlig med glødepærer. En kjempefin gaveidé!

Detaljinformasjon

Salt- og pepperbøsse "lyspærer"

  • Mål: Ø: 5,5 cm
  • Vaskes for hånd
  • Skru av "sokkelen" for å fylle

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-19T00:48:25+00:00