Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Sau med personlig bilde

  kr 209
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Denne søte sauen er en flott gave, og en nydelig liten personlig kosebamse! Gjør bamsen helt unik med et vakkert bilde som festes på sauens søte genser. En skjønn liten sau som blir favoritten på gavebordet!
  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 209

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Barn elsker myke kosebamser, og bærer dem ofte med seg hvor hen de går. Men voksne kan også sette pris på disse små og søte lykketrollene. Med denne gaven har du muligheten til å gi bort en helt spesiell og personlig oppmerksomhet, med en sjarmerende sau i mykt materiale og med et personlig bilde av deg selv på brystet. En flott måte å fortelle noen at du bryr deg!

  En kjempefin kosevenn til både store og små, og en gave som man virkelig kan kose seg med uansett hvor langt unna personen på bildet er. Denne sauen kan være en flott avskjedsgave når man skal reise fra kjæresten, og man ønsker å etterlate et lite minne om seg selv. En kreativ gave som passer godt til alle slags anledninger!

  Detaljinformasjon

  Sau med personlig bilde

  • Sittehøyde: 20 cm

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-08-15T14:47:41+00:00