Trenger du hjelp?

Schnaps murskje med bjelle

kr 239
Incl. VAT
- +
Murskje? Du vet, en snapsmurskje med bjelle er – bortsett fra formen – noe av det stikk motsatte. 6 shot-glass plassert på murskjeen, til å kunne dyrkes hjemme (i stedet for på jobben)! En bjelle skaper rom på vei til stampuben eller informerer snapssjefen om at påfyll er ønsket. For feiringer av alle slag!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hadde Pavlov rett? Nå kan du prøve selv! Med denne morsomme snaps-murskjeen med bjelle kan man øve på venner og familie. Brennevinet og bjellen er mentalt koblet sammen – hvem som drakk til ringetonen viser klart at den berømte Pavlov-refleksen fungerer! Fra spøk til alvor, selv uten eksperimentering med venner og familie, er snaps-murskjeen på sosiale kvelder enda mer gøy. På brettet som er formet som en murskje, står 6 små glass med hank plassert. Takket være bjellen får du på en eller annen måte beskjed. Når glassene er fulle og du bringer snaps-murskjeen til bordet for servering, men også når de er tomme og man ønsker påfyll.

Dette morsomme redskapet er en absolutt hit på neste bursdag eller ved en annen festlig anledning. Selv om man noen ganger virkelig ser den som en murskje, er man spesielt fornøyd med fritidsvarianten som man ser!

Detaljinformasjon

Snaps-murskje med bjelle

  • ca. 34 x 15 cm
  • 6 shotglass inkludert
  • Materiale: tre, metall, glass

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T17:32:36+00:00