Trenger du hjelp?

Sega Toys Homestar original

kr 1 269
Incl. VAT
- +
"Jeg ser stjerner ..." Denne fantastiske gaveidéen gir deg hele universet, eller i det minste den delen vi kan beundre fra jorda. Nå kan du få ditt helt eget planetarium som viser stjernehimmelen i ditt eget tak. Gi bort hele galaksens skjønnhet til en god venn, og la vedkommende jakte på stjerneskudd!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kjenner du noen som helst kunne ønske at de kunne beundre stjernehimmelen og galaksen og alle dens hemmeligheter, uten å måtte behøve å forlate sofaen? Dette ønsket har nå blitt virkelighet. Med The Home Planetarium "Sega Toys Homestar Original" kan man besøke verdensrommet med 60 000 stjerner i sikte. Her gjenspeiles nattehimmelen samtidig som at den er tro mot tiden på året man befinner seg i. Det hvite lyset fra LED-lampene gjør at stjernene funkler i taket og stråler vakkert. Den integrerte timeren sørger for strømsparing.

Dette er en gave som vil imponere alle du kjenner, fra romantiske drømmere til ekte stjernetittere. Inkludert i denne pakken er det en manual og bakgrunnsinformasjon om stjerne- og planetkonstellasjoner, og andre astronomiske fenomener. Du kan til og med oppfylle ønskene til mottakeren som har et spesielt ønske om å se stjerneskudd – Homestar Original har nemlig en innstilling for stjerneskudd. Skjem bort noen du er glad i, enten det er din gode venn eller kjæreste. En ypperlig gaveidé!

Detaljinformasjon

Sega Toys Home Original 60 000 stjerner

  • Projeksjonsavstand: 150 til 230 cm (justerbart fokus)
  • Kontakt: CEE 7/16 euro-plugger, adaptere for UK
  • Størrelse på projeksjonsområdet: Sirkel på ca. 270 cm diameter
  • Anbefalt alder: 6 år
  • Projektor: 16,1 × 15,9 × 15,1 cm / 800 g
  • Lyskilde: Ultralyse 3-watts hvitt lys, LED
  • Projeksjonsoverflater: Teppe, vegg eller andre overflater

Produktomtaler

Write a review
2020-06-03T01:47:51+00:00