Trenger du hjelp?

Seiltau-armbånd med gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
Vakkert, rosa – og et blikkfang med personlig gravering! Dette seiltau-armbåndet er en fin overraskelse til søsteren, bestevennen eller kjæresten. Hjertet mellom de to graverte bokstavene signaliserer i alle fall at du bryr deg mye om mottakeren. En personlig gave egnet for mange anledninger!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

To bokstaver og et hjerte, det er alt som trengs for å uttrykke en personlig hilsen på dette seiltau-armbåndet som du virkelig gleder deg til å gi i gave – kanskje til og med i forbindelse med kjærlighet. Ideell til enten mottakerens initialer eller til to personer. Den klassiske glorete rosafargen dg det pent flettede armbåndet er absolutt et vakkert og enkelt tilbehør som følger med hver dag, og som alltid holder seg til en bestemt person.

I tillegg er komforten også svært god. Seiltauet er behagelig løst og lett, og låsen er rent magnetisk. Ukomplisert og pent – dette er essensen i det elskelige tilbehøret – fantastisk som gave til din beste venn, den søte søsteren eller den søteste kjæresten. Bare legg til ønskede initialer, gi i gave og gled dere sammen. En flott gave!

Detaljinformasjon

Seiltau-armbånd med gravering

  • Gravert og magnetisk lås
  • Ønsket gravering, hjerte mellom to bokstaver
  • Farger: Rosa bånd ("berry"), lås i matt sølv
  • Materialer: Tau og rustfritt stål
  • Mål: 20 cm langt

Produktomtaler

Write a review
2020-01-18T17:20:45+00:00