Trenger du hjelp?

Sel med halsbånd og eget navn

kr 299
Incl. VAT
- +
Alle som elsker seler, vil elske denne koselige lille tassen! Denne søte og myke koseselen bruker ikke sitt røde skjerf på grunn av de nyeste motene blant seler, men fordi den ønsker å vise hvem den tilhører. Du kan nemlig sette navnet ditt på skjerfet til selen, slik at det blir en koselig og personlig gave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et nydelig kosedyr i plysj: Denne lille selen med lekkert rødt skjerf, kaprer ikke bare hjertene til barna, men også voksne er kjent for å utbryte et "Aaaaaaawwwww!" når de ser denne skjønne selen! Men selen er ikke bare et kosedyr, men har også et skjerf der man kan skrive inn navnet på den heldige mottakeren av gaven. Med opptil 10 karakterer er det god plass til å skrive på navnet.

Den skjønne selen måler cirka 23 x 15 x 19 cm, men er likevel liten nok til å passe inn ved siden av hodeputen om natten, eller fraktes med på trilleturer. En kosesel som alltid er klar for en kos, og med navnet ditt gravert inn på selens skjerf, blir dette raskt en favoritt. En flott gave til barnet, eller kanskje som en romantiske oppmerksomhet til din partner. En nydelig gaveidé til alle anledninger!

Detaljinformasjon

Sel med halsbånd og eget navn

  • 100 prosent polyester
  • Kun håndvask på maksimum 30 grader
  • Mål: cirka 23 x 15 x 19 cm
  • Navn kan skrives med opptil 10 tegn
  • Merk: vennligst ingen bruk av spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T12:08:12+00:00