Trenger du hjelp?

Selfie de Luxe – Bluetooth-sett

kr 229
Incl. VAT
- +
Trenger du en selfiestang for å lage selvportretter sammen med vennene dine? Vi har en bedre idé: Hva med en Bluetooth Shutter? Med denne geniale oppfinnelsen kan du ta bilder med din smartphone. Sett mobilen din i posisjon – smil eller gjør en grimase – og klikk! Enklere blir det ikke!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Bilder skaper fantastiske minner i livet, og sørger for at vi husker de spesielle øyeblikkene. Nå er det ikke lenger nødvendig med det konvensjonelle kameraet for å forevige de unike øyeblikkene. Deilige matretter, bilder av antrekket, morsomme fester og familieselskaper ... De fleste ønsker å forevige alle disse øyeblikkene på enklest mulig vis. Vi har derfor en perfekt gaveidé til alle dine fotograferende venner og familie: Selfie de Luxe – Bluetooth-sett! Dette praktiske settet sørger for at forstrekte armer og avkuttede hoder hører fortiden til! Bare sett smarttelefonen i stativet slik at kameraet kan stilles inn korrekt, en Bluetooth-utløser sørger for det perfekte bildet!

Denne unike utløseren har rekkevidde på flere meter, og passer derfor bra til store grupper med mange mennesker. Når fotograferingen er ferdig kan man bare putte stativet i lommen din takket være sitt hendige kredittkort-format. En super gaveidé til alle selfie-fans!

Detaljinformasjon

Selfie de Luxe – Bluetooth-sett

  • Utløser for selfies
  • Settet består av en Bluetooth-timer i kameradesign, og med et hendig Smartphone-stativ i kredittkort-format
  • Utløser kan festes til nøkkelringen
  • Utløser har flere meters rekkevidde
  • Enkel å bruke
  • Størrelse: cirka 9 x 4,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T15:12:03+00:00