Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Selvdesignet lampeskjerm

kr 2 089
Incl. VAT
- +
Gi ditt hjem en unik sjarm med denne selvdesignede lampeskjermen av høy kvalitet, for innendørs og utendørs bruk. Sørg for at din interiøropptatte venn blir den første i vennegjengen med denne stilige lampen. Den perfekte gave for ivrige dekoratører!

Beskrivelse

Uansett om du velger å henge den opp innendørs eller utendørs, er denne designerlampen det perfekte valget for deg: Lampeskjermen i akryl av høy kvalitet (PMMA) måler 31 x31 x 10 cm, og er trykket med ditt selvvalgte bilde. Lampen skinner med et helt unikt lys, drevet av en 18 watts halogenpære som er inkludert i denne førsteklasses gaven.

Bare pakk den ut, fest den til den pulverlakkerte metallbasen, skru i pæren og fest på lampeskjermen, og vips, så har du en selvdesignet lampe som utgjør et dekorativt blikkfang både innendørs og utendørs! Dette skiller deg ikke bare ut fra naboene, det kan også øke direkte øke gatens stilmessige score. Andre lampeskjermer med forskjellige motiv kan kjøpes utenom. En super gave til å dekorere hagen, husveggen, kjøkkenet eller stuen på en meget stilig måte!

Detaljinformasjon

Selvdesignet lampeskjerm

  • Materiale: Lampeskjerm laget i akryl (PMMA), pulverlakkert metallbase
  • Lyspære medfølger: 2 x 18 watt halogenpærer
  • Mål: 31 x 31 x 10 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-24T20:24:59+00:00