Trenger du hjelp?

Selvdyrking – Ekstra hot chili

kr 155
Incl. VAT
- +
Habanero er chili-sorten som selv venner med interesse for sterkt krydder har respekt for. Man kan dyrke den i sitt eget hjem med dette lille plantesettet! I gavesettet finnes alt man trenger, fra potte til jord, plantepinne – og selvfølgelig, originale Habanero-frø. Noen som liker det hot? Da har vi den perfekte gaveidéen her!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For de som bestiller ekstra hot krydder på den indiske restauranten, blir denne gaven spesielt satt pris på! I "Dyrk din egen"-plantesett er alt inkludert, det vil si alt den entusiastiske amatøren som skal lage chilli trenger å ha hjemme for å kunne lage ekte Habanero-chili – den sagnomsuste paprikasorten som produserer den hotteste chilien i verden! For å kunne lage denne, trengs det bare en modig tilnærming til planten ... Tilfør litt vann til jorden, legg Habanero-frøene i anlegget med plantepinnen, og sørg for at de får lys, vann og varme.

Fruktene som vokser fra plantene, med sine gule eller oransje farge, kan synes fredelige, men er virkelig forferdelig, forferdelig sterke! Perfekt for alle som liker det veldig hot, og som må skylle munnen med vann! Med chili-plantesett som ikke synes å være av denne verden, har du funnet en hot gaveidé for hotte gutter og jenter!

Detaljinformasjon

Dyrk din egen ekstra hot Habanero-chili

  • Inneholder: 4 Habanero-frø av ulike sorter
  • 4 start-kokos-potter
  • 4 kompostplater
  • 4 tremarkører
  • Ikke for sensitive ganer og mager!

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T08:48:26+00:00