Trenger du hjelp?

Selvkjølende champagnekjøler

kr 1 099
Incl. VAT
- +
Lunken champagne på nyttårsaften eller champagne med rompemteratur til bryllupet? Det går bare ikke! Hold gode musserende viner kjølig. Den selvkjølende champagnekjøleren byr på en enkel operasjon uten behov for strøm til deilige drikker – rask effekt og stilig design til din kjære!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den kjølende effekten og det keramiske redskapet uten bruk av elektrisitet har vært en del av den menneskelige kulturelle prosessen i flere tiår. Den elgante, svarte champagnekjøleren gjør dette prinsippet til sitt eget, og på toppen av det hele, så imponerer den vakre designen. Vinkjøleren er spesielt populær på fest med velsmakende tilbehør, men også ved bassenget eller på hagefesten gjør "bøtten" en god figur!

I likhet med sine gamle forbilder, fungerer champagnekjøleren i prinsippet på fordampende avkjøling: når det fordampede vannet lagres, kjøles så innholdet i beholderen. Enkel nedsenking i vann er tilstrekkelig for å sette i gang effekten av en kjøligere musserende vin. Beholderens gulv er i glass, dermed forhindrer man at det drypper vann på bordet etter nedsenking.

"Bøtten" kan dekoreres med kritt i henhold til personlig smak eller anledning: Enten det er et hengivent budskap til kjære eller kjæreste, et romantisk vers for et bryllup eller en vakker tegning. Champagnekjøleren er uansett en elegant og hensiktsmessig gave som passer til musserende vin, vin eller champagne-fans.

Detaljinformasjon

Selvkjølende champagnekjøler

 • Inkluderer: 1 selvkjølende champagnekjøler
 • Funksjoner: Avkjølende effekt etter kontakt med kaldt vann, kritt som kan skrives med og som er stort nok for en magnumflaske
Materiale: Keramisk, glasert
 • Farge: Svart
 • Mål: omtrent 21 x 22 cm
 • Vekt: ca. 1700 g
 • Merk: Egnet for oppvaskmaskin
 • Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2020-05-29T19:31:24+00:00