Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Selvrørende kopp

kr 209
Incl. VAT
- +
For de som føler seg slappe om morgenen og for svake til å røre inn melken i kaffen, har her den optimale løsningen. Dersom du kjenner noen med denne beskrivelsen har du den optimale gaven her.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Som ved et trylleslag røres alt inn av seg selv med denne koppen, enten du heller i te, kaffe eller kakao. Man bruker minimalt med krefter og passer ypperlig til den morgentrøtte, eller etter en lang dag på jobben. Det er bare å helle i etter ønske, enten det er melk, sukker, krem eller honning. Koppen er termosbelagt og holder godt på varmen. Takket være lokket som føler med kan koppes også forsegles og tas med "on the go". Praktisk, hva?

Gi en omtenksom og praktisk gave til noen som trenger det som mest! Det er lite som er mer avslappende etter en travel dag enn en selvrørende kopp med deilig, varm drikke. Koppen er også en uvurderlig følgesvenn på vei til jobben. Her har du den optimale gaveideen!

Produktomtaler

Write a review
Anders
Fungerer bra

Morsomt på kontoret

2019-02-22T08:01:05+00:00