Trenger du hjelp?

Selvvannende blomsterpotter

kr 455
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Det kan vel egentlig ikke bli mer praktisk enn en selvvannende blomsterpotte, eller hva? Dette settet bestående av to blomsterpotter klebes enkelt på en flat vegg og underdelen fylles med vann – doseringen klarer krydderurter og små husplanter på egen hånd. Perfekt gave for de som ønsker å ha blomster og urter i hus, men som mangler grønne fingre!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle vet at det kan være svært bra for inneklimaet å ha grønne planter i hus, men det kan være vanskelig å huske på å vanne de med rikelig mengde vann. Det er nesten slik at man i mange tilfeller nesten synes ordentlig synd i husplantene, som tappert forsøker å klare seg selv om de er knusktørre og lengter etter vann! Redningen kommer i form av disse selvvannende blomsterpottene!

De to pottene i kunststoff festes enkelt på en jevn overflate ved hjelp av de medfølgende solide klisterremsene, og underdelen fylles med vann slik at små krydderurter og husplanter selv kan ta opp den mengde vann de trenger via den lille pinnen som forbinder den øvre og nedre delen av potten. Heldigvis er ikke disse blomsterpottene bare praktiske, de er også svært elegante i designen. Derfor vil de passe inn i mange ulike interiørstiler og hjem. Perfekt gave for den som er distré, den som ofte reiser bort eller den som bare ikke eier grønne fingre!

Detaljinformasjon

Selvvannende blomsterpotter

  • sett på 2 stk.
  • den underste halvdelen, som er vannbeholderen, kan tas av
  • enkel å feste og fjerne gjennom klisterremser (medfølgende)
  • bare til innendørsbruk
  • hver potte er 16,8 x 14 x 12,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-08-15T06:52:17+00:00