Trenger du hjelp?

Sengeveske

kr 259
Incl. VAT
- +
Denne hjelperen er til alle som forlater sengen motvillig. For en mykere start, bruk denne vesken til å ha bok, lesebriller eller drikkevann i. Alt dette er supert å ha samlet på ett og samme sted, slik at du kan våkne i ditt tempo og starte dagen i ro og mak, uten å forlate sengen. Genialt.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Fjernkontrollen har havnet bak senga, favorittboken ligger på kjøkkenbenken, og telefonen ligger et eller annet sted mellom madrassene. Problemet er at du trenger de nå med det samme, helst på én gang. Ellers så blir det vanskelig å stå opp. Å forlate den varme dyna er ikke et alternativ. Hvordan løser du så dette? Med sengevesken, såklart!

Sengevesken gjør det enkelt for deg å finne alle eiendelene dine på ett sted, og det er spesielt praktisk når dyna er varm og rommet er kaldt. Du trenger ikke engang å gå ut av sengen for å få tak i de livsviktige artiklene. Du kan klemme vesken mellom madrassen og sengerammen og dermed alltid ha alt tilgjengelig. En dus farge og et stilrent design sørger for at vesken passer inn hvor som helst. En fin gaveidé til alle drømmere der ute!

Detaljinformasjon

Sengeveske

  • Praktisk bag for eiendeler
  • Dimensjoner: 28,2 x 22 x 11,5 cm
  • Materiale: Filt og kunststoff, stilren design

Produktomtaler

Write a review
2020-02-19T00:29:51+00:00