Trenger du hjelp?

Serveringsbrett med personlige bilder

kr 519
Incl. VAT
- +
Servér med en personlig touch! Et deilig kakestykke, en kopp kaffe eller et glass saft transporteres enkelt fra A til B med dette serveringsbrettet. Stilig detalj: Serveringsbrettet kan utstyres med totalt ni bilder … Perfekt gave til mor eller bestemor!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En deilig frokost på sengen er aldri å forakte. Så herlig å bli servert croissant, kaffe og juice uten å løfte så mye som en finger! Vi har en idé til neste frokost på sengen: Unn partneren din noen minutter ekstra søvn og forbered noen godbiter for en skikkelig god start på dagen. Du må imidlertid passe på å ikke servere godsakene på et skittent, kynisk designet serveringsbrett, men på dette serveringsbrettet som du har designet selv!

Sett inn bilder av ni øyeblikk som dere har delt sammen som partneren din ser når han eller hun løfter opp godsakene. Om det skulle vise seg å være mislykket, er det like enkelt å ta ut og bytte bildene som det er å sette de inn. Serveringsbrettet med bilder er også en perfekt gave til mor eller bestemor. Utstyrt med bilder av det vakre avkommet vil dette serveringsbrettet raskt bli en favoritt. Flott gaveidé med personlig preg!

Detaljinformasjon

Serveringsbrett med dine egne bilder

  • plass til ni bilder
  • fire bilder á 10 x 10 cm og 5 bilder á 10 x 15 cm
  • bildene er enkle å sette inn og ta ut
  • mål (serveringsbrett): 45 x 36 cm
  • farge: brun
  • materiale: tre

Produktomtaler

Write a review
2020-02-23T04:25:16+00:00