Trenger du hjelp?

Serveringsbrett: treskive med gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
Deilig mat fortjener en lekker presentasjon, enten det er snakk om smakfulle små kanapeer eller lekre smørbrød. Med denne treskiven som serveringsbrett er man garantert en lekker presentasjon av den deilige maten, uansett anledning! En gave som er like vakker som den er funksjonell.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kanskje er du allerede invitert til et vennepar på hagefest hvor alle skal ta med en rett, og nå leter du etter et lekkert fat til å servere matretten du skal ha med på? Vi vet jo alle at hvordan maten presenteres på utgjør halve retten, derfor burde man legge ned litt tankevirksomhet i dette. Dette utrolig lekre serveringsbrettet i tre gir en super presentasjon av maten, uansett hvilken form den kommer i. Brettet kommer garantert til å få oppmerksomhet blant gjestene på grunn av det litt rå, naturlige utseendet.

Som gave til en matinteressert venn gjør også dette brettet seg svært godt, spesielt fordi det kan graveres med en personlig hilsen. Dette åpner opp for en helt spesiell gave som gjør seg godt i ulike anledninger. Ettersom det handler om et naturprodukt, vil størrelsen og utseende på brettet kunne variere noe, men dette tilfører bare en enda mer unik og eksklusiv følelse til presangen!

Detaljinformasjon

Serveringsbrett: treskive med gravering

  • naturlig treskive som kan brukes som serveringsbrett
  • med individuell gravering
  • materiale: or-tre
  • størrelse: ca. 40 – 49 x 17 x 1,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:08:51+00:00