Trenger du hjelp?

Servietter "Herzlich Willkommen"

kr 49
Incl. VAT
- +
Valg av servietter til en oppdekking er alltid vanskelig, men når du får øye på disse trenger du ikke være i tvil. Hva er vel bedre enn servietter som ønsker hjertelig velkommen? Passer som gave til alle som elsker å dekke opp og servere gjester, enten det er i festlige lag eller til en piknik i parken.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er vel få tilbehør som klarer å skape en så flott atmosfære på et bord som servietter kan. Hvis du er vant til å holde middagsselskap i forbindelse med høytider og andre festligheter, er du garantert klar over dette. Derfor er du helt sikkert alltid på utkikk etter de perfekte serviettene for enhver anledning!

Disse serviettene har påskriften ”Herzlich Willkommen”, som betyr ”hjertelig velkommen” på tysk, i tillegg til et rødt hjerte. Designet er laget på en måte at det ser ut som om en selv har tegnet på serviettene, noe som garantert gir en litt morsom vri på oppdekkingen. I tillegg til denne utførelsen finnes serviettene også med en ugle i et sjarmerende, moderne grafikkdesign.

Pakken inneholder 20 servietter i perfekt størrelse, og fargene på serviettene er helt matsikre. Serviettene fungerer perfekt som en søt liten oppmerksomhet til en god venn som elsker å stelle i stand med middagsselskaper eller grillfester. Blir garantert tatt i bruk ved neste festanledning!

Detaljinformasjon

Servietter "Herzlich Willkommen"

  • påtrykk: "Herzlich Willkommen"
  • 20 3-lagsservietter i lunsjformat
  • trykket med matsikre farger
  • størrelse: 16,5 x 16,5 cm (brettet), 33 x 33 cm (utbrettet)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-25T22:54:20+00:00