Trenger du hjelp?

Servietter - "Julemiddag"

kr 59
Incl. VAT
- +
Når man skal feire julen med familie og venner er det ekstra hyggelig at man ser hva man feirer. Disse dekorative servietter setter en ekstra spiss på julefeiringen, og levner ingen tvil om hvilken anledning man samles om!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Selv om det finnes en ekte julenisse som besøker oss alle på julaften, ender vi alle opp som julenisser når julegavene skal handles inn i desember. Og nå kan vi vise det frem med disse lekre serviettene som kan henges i knappehullet på skjorten eller på blusen, og som forestiller magen til den ekte julenissen. Dekorert med hvitt skjegg, rød nissedrakt og et bredt belte, forvandles alle dine gjester om til en gjeng med store nissemager! Et enkelt tilbehør som blir en fantastisk juledekorasjon - og der gjestene dine blir en del av dekorasjonen!

Forvandle julemiddagen om til en morsom nissegjeng der både familie og venner kan nyte maten uten å grise til finstasen. Pakken inneholder 20 papirservietter som alle måler 33 x 33 centimeter, og er store nok til å dekke hele magen. Dette er en skikkelig artig gaveidé som passer til alle anledninger når juletiden nærmer seg. Servietter som garantert vil bli brukt og som vil sjarmere dine gjester!

Detaljinformasjon

Servietter - "Julemiddag"

  • Papirservietter med knappehull
  • Pakken inneholder 20 servietter
  • Størrelse: 33 x 33 cm
  • Dekorativt julemotiv som forestiller magen til julenissen
  • Farge: rød, hvit og svart

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:14:48+00:00