Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Servietter "Love is all you need"

kr 49
Incl. VAT
- +
Liten serviett, store ord og vakkert design: Dette serviett-settet i kjærlig design er et flott tillegg til enhver borddekorasjon når man skal spise sammen med venner eller familie. Man kan selvfølgelig også gi et hint ved å bruke serviettene som dekorasjon ved neste middag med kjæresten og levende lys!Med størrelsen på 33 x 33 cm er servietten ikke bare et blikkfang, men også en praktisk beskytter mot sprut og flekker. Spesielt når du utveksler amorøse blikk eller lytter til en spøk som en venn sier, og dermed mister en matbit av gaffelen.Med det tidløse budskapet om at kjærlighet er alt vi trenger, passer denne servietten perfekt på ethvert middagsbord. Og selv om vi bare trenger kjærlighet, gjør det seg også godt med en serviett!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne lille servietten minner alle gjestene om hva du virkelig trenger! Med skriften "Love is all you need" passer de rene, hvite serviettene som borddekorasjon til ethvert middagsbord blant venner og familie. En god idé for et bedre og mer personlig dekorert bord! Gi dine venner en pakke med 20 kjærlige servietter!

Detaljinformasjon

Servietter "Love is all you need"

  • Servietter med tekst: "Love is all you need", 2 små og 1 stort hjerte
  • Tre lag
  • 20 stykker per pakke
  • Mål: 33 x 33 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T04:29:31+00:00