Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Sett med 2: Rødvinsglass med Swarovski krystaller – med eller uten gravering

Fra kr 2 399
Incl. VAT
- +
Vinen: rød. Glasset: velskapt. Gaven: Personlig ønsket gravering (valgfitt). Dersom denne samlingen av adjektiver høres ut som de passer perfekt til en slektning eller en venn – gratulerer! Med rødvinsglasset pyntet med Swarovski steiner har du funnet den rette gaven!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Rødvinsglede med stil – dette vinglass-settet sjarmerer med sin vakre form, og spesielt med stetten som er utsmykket med mange titalls Swarovski steiner. Sammen, gir det glitrende polerte glasset en kaskade, som når man tenker på sildrende vann i en grotte som minner om stalakitter. Ovenfor stetten trollbinder glasset med kvaliteten av eksklusive krystallglass og deres klassiske form.

At rødvinsglasset har en kapasitet på 470 milliliter, er nøye planlagt og svært generøst; med en slik størrelse kan vinen dreies etter behov og aromaens opplevelse intensiveres. Dette understøttes også av dens kuleformede design.

Sist, men ikke minst er rødvinsglassene med Swarovski steiner på stetten også en personlig gave – ihvertfall dersom du velger versjonen med gravering; da kan du hedre mottakeren spesielt med en personlig ønsket tilpassing. En flott idé for rødvinskjennere med stil!

Detaljinformasjon

Sett med 2: Rødvinsglass med Swarovski krystaller – med eller uten gravering

  • Levering: 2 glass
  • Funksjoner: eksklusivt dekorert med originale Swarovski steiner, personlig ønsket gravering på forespørsel, håndlaget
  • Kapasitet: 470 ml
  • Materiale: Krystall
  • Farge: Transparent
  • Tilleggsinformasjon: Ikke egnet for oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn. Rengjøring uten vaskemiddel. Vennligst ikke benytt spesialtegn for personalisering.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T06:34:45+00:00