Trenger du hjelp?

Sett med tiaraer for Drama Queens

kr 49
Incl. VAT
- +
Bli partydronninger i en håndvending med disse morsomme plasttiaraene! Settet består av fire prinsessekroner som gjør vennegjengen til ekte Drama Queens på null komma niks. Perfekt tilbehør i forbindelse med utdrikningslag, som garantert skaper den riktige bling-faktoren man trenger!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Disse partytiaraene har utallige bruksområder. Noen eksempler: du er forlover og skal arrangere utdrikningslag for bruden eller brudgommen? Da trenger dere litt glam og glitter på hodet mens dere gjør morsomme sprell og aktiviteter. Eller kanskje du skal på karneval utkledd som prinsesse? Da fungerer disse kronene kjempefint. Plastkronene er selvfølgelig også det perfekte tilbehøret på en helt vanlig, grå hverdag når man kanskje trenger å føle seg litt mer som en prinsesse.

Settet består av 4 plasttiaraer i to forskjellige farger: rosa og sølv, og de er dekorert med små, lekre steiner. De er utstyrte med en kam bak som gjør det enkelt å feste tiaraen i håret ditt. Med disse kronene på hodet er squaden din klar for å ta over verden! Del de ut til venner på festen eller jentekvelden, eller gi de i gave til noen som trenger litt ekstra oppmuntring en dag.

Detaljinformasjon

Sett med tiaraer for Drama Queens

  • settet inneholder 4 stykk: 2 hvite og 2 rosa
  • med dekorsteiner
  • med kam for å feste i håret

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T04:48:37+00:00