Trenger du hjelp?

Sett med to solcellelys – "Lys-fe"

kr 249
Incl. VAT
- +
Morsomme lys med solceller i lokket som gjør at lysene lades opp om dagen. Om kvelden danser lysene rundt inni glassene som små magiske "lys-feer"! Et vakkert lys i lilla og grønt som kan henges opp både ute og inne, og som gjør kvelden ekstra stemningsfull!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Skap et flott lys i stua, hagen eller på verandaen, med disse flotte lys-glassene med egne solceller! Miljøvennlige og stemningsfulle, skapes det et "fe-lignende" lys inni glasset, og som kan henges opp for ekstra effekt. Glassene lader seg selv opp og har sensorer som slår på lysene når mørket senker seg. Lysstrengene inni glasset begynner å lyse, og blinker med grønne og lilla lys i opptil 6 timer! Uten behov for strøm eller batterier!

Glassene ser ut som klassiske kjøkkenglass, og som sammen med det stemningsfulle lyset skaper en koselig effekt. Glassene har maksimal fleksibilitet og kan henges overalt hvor man ønsker en glamorøs stemning. Et mystisk lys i to farger som sørger for en lekker lyseffekt til festen, grillingen eller når man tar et glass vin på verandaen. En flott vertinnegave og en hyggelig overraskelse som vil falle i smak hos både store og små!

Detaljinformasjon

Sett med to solcellelys – "Lys-fe"

  • Leveringsomfang: Sett med to solcellelys til dekorasjon
  • Egenskaper: Egen lys-sensor som selv slår seg av og på, blinke-modus, solcelle, eget oppheng, kan lades opptil 6 timer
  • Farge: grønn og lilla
  • Mål: hvert glass måler cirka 21 x 16 x 10,5 cm
  • Materiale: glass, plastikk, metall
  • Til bruk både ute og inne

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T21:07:47+00:00