Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Mammasmykke "Mor og Datter"

Fra kr 259
Incl. VAT
- +
Det lille settet "mor-datter-kjede" inkluderer to kjeder som utgjør et vakkert kombinasjonssmykke – og et anheng som du selv velger i form av enten en fugl eller en hval. En fin idé til morsdag, bursdag eller andre gledelige anledninger!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Forbindelsen mellom mor og datter fortjener sitt eget stykke smykke … og får det gjennom dette settet! Mor-datter-kjedet har 2 halssmykker i en vakker smykkekombinasjon. Du kan velge mellom to sjarmerende dyre-varianter: enten kjedet med anheng formet som en fugl eller anhenget med form som en hval. Gaven nytes allerede ved utpakking når man umiddelbart forstår hvor viktig forholdet mellom mor og datter er.

Mor-datter-kjedet kommer i en pent designet pakke med ordtaket "the love between a mother and daughter is forever". Uansett om det er mor eller datter som har en flott hval eller fugl rundt halsen – er dette lille, hjerteelskende settet definitivt en sjarmerende idé til neste morsdag, en datters bursdag – eller du kan gi en felles gave til din hjertedame og datter!

Detaljinformasjon

Sett – "mor-datter-kjede"

  • 2 varianter: fugleanheng, hvalanheng
  • Levering: 2 halskjeder med ordtaket "the love between a mother and daughter is forever"

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T02:30:42+00:00