Trenger du hjelp?

Sett til dyrking – "tekopp" med basilikum

kr 89
Incl. VAT
- +
Når det vokser noe ut av koppen kan det i mange tifleller tyde på at husarbeidet blir neglisjert. Men ikke i dette tilfellet! Tekoppen med blomsterdekorasjon på viser seg å være et søtt sett til å dyrke basilikum i; frø, komprimert jord og gravert skje med den aktuelle anvisningen for "In-the-earth-Plug" på. En flott gaveidé som gir deg enda mer grønt i livet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dersom du blir tilbudt en kopp te mens du lager mat, bør du se to ganger før du tar en slurk av den – det kan nemlig vise seg å være den originale tekoppen til dyrking for basilikum! En ekte tekopp med en delikat blomsterdekorasjon blir til en liten blomsterpotte hvor deilig basilikum spirer og gror. Legg jord over frøene opptil der hvor det er gravert inn "basilikum" på flere språk.

Det lille settet inneholder alt du trenger for å starte med én gang. Etter minst en uke vil de første grønne spirene vise seg, og snart vokser det aromatiske urter opp av koppen. Tekoppen med selvdyrket basilikum er en svært fin idé til kjøkkenet. Så nå er det ikke bare Italia-entusiastene som gleder seg. Å selv kunne bringe noe til liv, skape en vakker innredning og deilig basilikum – er en fantastisk gave!

Detaljinformasjon

Sett til dyrking – "tekopp" med basilikum

  • Inneholder: tekopp med skål, komprimert jord, frø, gravert skje med anvisning
  • Mål: 14 x 14 x 8,2 cm
  • Merk: Såkornet er en suksess i dette naturlige produktet som avhenger av mange faktorer, men som ikke kan garanteres
  • Farger: Den dekorative koppen har ulike farger (hvit, blå, gul eller rosa) – tilfeldig rekkefølge, ikke mulig å velge

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-21T10:19:26+00:00