Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

"Sexy girl" 3D-musmatte med kurver

Fra kr 125
Incl. VAT
- +
Denne musematten gjør arbeidet ved dataen umiddelbart mye morsommere. Musematten med 3D-kurver formet som en kvinnes byste, kommer i 4 forskjellige ”Sexy Girl”-utførelser, og er en nyttig, ergonomisk og spennende gave til en mann, eller kvinne, i omgangskretsen din!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Smerter forbundet med mange timers arbeid med datamusen, opphører umiddelbart med denne iøynefallende musematten for hånden. Dens 3D-kurver i 4 forskjellige ”Sexy Girl”-utførelser tilpasser seg perfekt til håndleddet ditt med sin støttende, velformede silikonpute, som selvfølgelig også er av optisk karakter. Musematten skiller seg her fra tilsvarende dataverktøy, ettersom håndleddet støttes oppover i stedet for at underarmen ligger på bordet, og dermed oppnår man mindre harmfull belastning av senene.

Den som tilbringer mye tid foran dataen vet hvor viktig og hjelpfull en god musematte er, så overrask en kjær venn med en både interessant og ergonomisk utformet gave som han eller hun kommer til å dra nytte av i det daglige arbeidet foran dataen. Passer perfekt som gave til en litt spøkefull kollega som setter pris på litt uvanlige detaljer på skrivebordet!

Detaljinformasjon

"Sexy girl" 3D-musmatte med kurver

  • materiale: 100 % silikon
  • størrelse: ca. 27 x 23 cm
  • velg mellom 4 forskjellige utførelser
  • ergonomisk silikongelepute som underlag for håndflaten

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-24T06:06:59+00:00