Trenger du hjelp?

Sexy ølglass – en kald en med kurver

kr 155
Incl. VAT
- +
Ølglasset for den som setter pris på øl og kvinnelige former! En artig detalj i utdrikningslag, eller bare når man sitter framfor tv-en med en kald øl en fredagskveld. Sexy ølglass blir garantert raskt til favorittglasset til den som mottar det i gave!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette sexy ølglasset med kvinnelige former kommer garantert til å få ølen man drikker til å smake enda bedre! Glasset rommer en halvliter med kald, skummende øl, eller annen drikke hvis det er å foretrekke, og er laget av glass. Det ligger svært godt i hånden ettersom det er, ja … ganske ergonomisk utformet. Gjør fredagspilsen garantert mer spennende enn du er vant til!

Sexy ølglass passer perfekt i festlige sammenhenger – som for eksempel utdrikningslag, spillekvelder eller hagefester der stemningen er løs og ledig. Kjøp inn flere, så kan alle gjestene få drikke ølen på en ekstra forfriskende og behagelig måte. Ypperlig gave til kompisen som setter pris på gadgets – eller til enhver mann eller kvinne som er fan av kvinnelige former og øl.

Detaljinformasjon

Sexy ølglass – En kald en med kurver

  • høyde 25,5 cm
  • materiale: glass

Produktomtaler

Write a review
2020-03-28T23:33:03+00:00